Ha most leadod rendelésed, akár már holnap megkaphatod a termékeket!
Kérdése van? +36702000852
A Natur Tanya mákolaj adalékanyagmentes, prémium minőségű, világossárga színű, teljesen szagtalan és meglehetősen kellemes, édeskés-mandulás ízű gourmet olaj. A Natur Tanya mákolaj élettani tulajdonságait magas E-vitamin, alfa- és gamma tokoferol, olajsav, palmitinsav, koncentrált linolsav és szterin tartalmának köszönheti.
1. Idegrendszer egészség
2. Mindennapi jó közérzet
2. Immunrendszer támogatás
3. Szellemi teljesítmény
4. Szív- és a pajzsmirigy egészség
5. Egészséges vérzsír profil kialakítás
6. Mákliszttel kombinálva, részt vesznek a csontritkulás megelőzésében
7. Külsőleg is széleskörűen alkalmazható, arc- és testápoláshoz, hajápoláshoz, baba- és felnőtt testmasszázshoz
A mákszem 45-50%-a olaj. A mákolaj kiváló bázisolaj hiszen, tápláló, viszont nincs is illata, és lassan szívódik fel. Értékes zsírsavakat tartalmaz, linolsavat, olajsavat és palmitinsavat, E-vitamint, mind alfa-, mind gamma tokoferol formákat.
Az olaj maga nagyszerű hidratáló és megküzd a bőr gyulladásaival is. A mákolaj alkalmazása során, nem áll fenn a komedóképződés kockázata, hiszen, egyáltalán nem zárja el a pórusokat, nem okoz mitesszereket, így minden bőrtípus még a zsíros bőr is biztonsággal alkalmazhatja. Komedogén indexe: 0.
A mák kiválóan táplálja a hajat és a fejbőrt. Segít növelni a fényességét és javítani az hajszálak és a fejbőr állapotát. Csökkenti a száraz, viszkető fejbőrt és a szétnyíló hajvégeket.
HASZNÁLAT (1 adag = 0)
Napi 1-2 evőkanállal fogyasszon belőle. Kiváló salátaolajként, öntetek készítéséhez, de akár péksütemények, palacsinta készítéséhez is. Külsőleg a bőrön, vagy a fejbőrre kenve is alkalmazható.
TÁROLÁS
Fénytől és hőtől védett, száraz, hűvös helyen tárolandó. Felbontást követően napfénytől védve 2 hónapig fogyasztható. Hűtőben tárolva az olaj zavarossá válhat, de ez természetes folyamat, nem befolyásolja a termék minőségét.
FIGYELMEZTETÉS
A készítmény természetes voltából eredően, a színe, íze, állaga, gyártási tételenként változhat, de ez nem befolyásolja a termék minőségét és hatékonyságát.