Ha most leadod rendelésed, akár már holnap megkaphatod a termékeket!
Kérdése van? +36702000852
A tejcukorérzékenység során a szervezet nem képes megemészteni a tejcukrot és az azt tartalmazó ételeket.
Ilyenkor különböző kellemetlen tüneteket tapasztalhatunk, mint a görcsös puffadás, hasi diszkomfort érzés, hányinger, hasmenés, rossz közérzet, émelygés.
Nagyon fontos, hogy kerüljük az öndiagnózist, az egyszerűnek tűnő meggyőződések alapján (pl.: ha tejet iszom kellemetlen tüneteim lesznek).
A tejcukorérzékenység vizsgálata egyszerű és fájdalommentes (hidrogén kilégzési teszt). Ennek során az orvos diagnózisa után érdemes diétába kezdeni, és beszerezni a tejcukorbontást segítő enzimet.
HASZNÁLAT (1 adag = 1 kapszula)
Vegyél be 1 kapszulát minden laktóz tartalmú ételhez, beleértve a tejsavó, kazein, kazeinát tartalmú italokat is. (1 kapszula általánosságban 20-26 g laktóz emésztéséhez elegendő. Ez a laktóz mennyiség kb. 400 ml tejnek felel meg.)
TÁROLÁS
Száraz, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva tárolandó.
FIGYELMEZTETÉS
Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépd túl! Az étrendkiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot! A terméket kisgyermekek elől elzárva kell tárolni!