Ha most leadod rendelésed, akár már holnap megkaphatod a termékeket!
Kérdése van? +36702000852
Az “indiai ginzeng” vagy más néven ashwagandha gyökeréből előállított, praktikusan adagolható Ashwagandha KSM 66 kapszulák hozzáadott glicint, valamint az ashwagandha-ban természetes módon előforduló alkaloidokat, vasat, kolint és 18 különféle zsírsavat tartalmaznak. A kapszulát elegendő naponta egyszer, étkezés előtt 20-30 perccel bevenni.
Az Ashwagandha (Withania somnifera) az Ayurveda, az indiai hagyományos orvoslási rendszer zászlóshajója. Ez a gyógynövény évszázadok óta ismert, de a farmakológiai és orvostudományi közelmúltbeli tanulmányok robbanása miatt csak most tapasztal jelentős növekedést világszerte. Az ashwagandha azon kevés adaptogén gyógynövények egyike, amelyek jelentős hatással vannak az emberi test működésének pszichológiai és fiziológiai vonatkozásaira egyaránt.
Az általunk alkalmazott KSM-66 Ashwagandha-kivonat előállítási folyamata során kizárólag a növény gyökér részeit használják fel, a tiltott levelét nem! Ezáltal kiváló minőségű, teljes spektrumú kivonat jön létre, mely nemcsak megfelel az Ayurveda követelményeinek, hanem a gyökérben rejlő lehetőségeket is megőrzi.
1. A KSM-66 a megengedett legmagasabb koncentrációjú, biológiailag leginkább hozzáférhető teljes spektrumú gyökérkivonat a piacon, amely a gyógynövény összes természetes összetevőjét az eredeti egyensúlyában tartja meg.
2. A legszélesebb körű kutatási tanulmányokkal és klinikai kísérletekkel rendelkezik!
3. A KSM-66 rendelkezik a legmagasabb arányban a withanolidokkal a ma elérhető összes márkás, csak gyökérkivonat közül. A HPLC-vel mérve több mint 5%-os withanolid-koncentrációt tartalmaz.
4. A KSM-66 semleges ízű és nem keserű, mint a többi ashwagandha kivonat, így kiváló választás ételekhez és italokhoz adva.
5. A KSM-66 a maga nemében egyedülálló, „zöld kémia” elveken alapuló extrakciós eljárással készül alkohol, vagy szintetikus oldószer használata nélkül.
6. A KSM-66 extrakciós eljárása magában foglalja az ashwagandha gyökereinek tejjel történő előkezelését. Emiatt tej összetevőket tartalmaz. Az ilyen előkezelés összhangban van a ayurvedikus tanok által leírt hagyományos folyamattal. Az Ixoreal ezt a hagyományos módszert vette át és nagymértékben finomította, hogy kiváló minőségű ashwagandha kivonatot állítson elő, ötvözve a hagyományost a modernnel. Ebben rejlik az Ixoreal „titkos szósza”, egy szabadalmaztatott eljárás, amelynek kifejlesztése és megvalósítása 14 évig tartott. A tejjel való előkezelése azért fontos az extrakciós folyamatunkban, mert valójában ez vezet a nyers gyökér hidrofil és lipofil komponenseinek visszatartásához, ami nagy hatásfokú, teljes spektrumú kivonatot eredményez.
7. Az Ixoreal piacvezető az ashwagandha hatékonyságát vizsgáló klinikai vizsgálatok és alapkutatások terén. A KSM-66-ot 22 „Gold Standard” humán klinikai vizsgálatban értékelték. A gyártó együttműködik nagy akadémiai és kutatóintézetekkel, ráadásul az Ixoreal partnereivel végzett összes klinikai vizsgálat a megalapozottság standardjait követi: randomizált, kettős vak, placebo-kontrollos vizsgálatok.
Ahhoz, hogy egy gyógynövény szisztémás szinten működjön, a fitokemikáliák komplex keverékére van szüksége, amely sokféle hatással van az emberi szervezetre. Az ashwagandha azon kevés gyógynövények egyike a világon, amelyekben ilyen komplex keverék található. Mivel az ashwagandha szisztémás szinten működik, több mint 20 különböző alkalmazási területe van, amelyeket a gyógynövény gyógyászati szakkönyvek is leírnak.
A glicin a szervezet által termelt aminosav. Nélkülözhetetlen a kollagén, a csontok, a bőr, az izmok és a kötőszövetek szerkezetét adó fehérje előállításában.
A glicin szerepet játszik az idegi jelátvitelben. Ellentétben bizonyos aminosavakkal, amelyeket kizárólag élelmiszerekkel kell beszerezni, a szervezet képes glicint termelni.
A legtöbb jelenlegi kutatás a glicin alvásban, hangulatban betöltött szerepére összpontosít. A bizonyítékok azonban korlátozottak, ezért további vizsgálatokra van szükség.
Az Ashwagandha (Withania Somnifera Dunal) narancs színű bogyós gyümölcs-termést hozó indiai örökzöld, mely az Ayurveda, azaz az indiai hagyományos gyógyászati rendszer meghatározó eleme. Alkalmazása Indiában már évszázados tapasztalatokkal bír, és rasayanaként, azaz fiatalítószerként ismerik el. Épp ezért termékenységfokozóként, afrodiziákumként és általános egészségtámogató növényi kivonatként egyaránt használják.
A nyugati tudományos világ azonban csak nemrégiben ismerte fel az indiai ginzeng valódi lehetőségeit, melyek feltérképezésére az USA-ban jelenleg is számos kutatás zajlik. Az érvényes eredményekből egyértelműen kitűnik, hogy az Ashwagandha adaptogén gyógynövényként elősegíti a szervezet egyensúlyát, azaz segít a szervezetnek sikeresen alkalmazkodni a stresszes körülményekhez.
Mivel a terápiás hatások lenyűgözően széles skálájával rendelkezik, az Ayurveda a gyógynövények hercegeként emlegeti. A hatások ilyen széles skálája talán abból adódik, hogy az ashwagandha az egyik legösszetettebb gyógynövény, amelyben sok fitokémiai összetevő található. Vagyis azon kevés gyógynövény egyike, amely jelentős hatással van az emberi működés pszichológiai és fiziológiai aspektusaira egyaránt.
HASZNÁLAT (1 adag = 1 kapszula)
Napi 1 kapszula bevétele javasolt. A legjobb eredmény elérése érdekében ajánlott a kapszulát étkezés közben egy pohár vízzel bevenni, vagy az orvos utasításai szerint.
TÁROLÁS
Száraz, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva tárolandó.
FIGYELMEZTETÉS
Ne használd a terméket, ha allergiás vagy a termék bármelyik összetevőjére! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépd túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Használat előtt konzultálj orvosoddal, ha terhes vagy vagy szoptatsz, ha súlyos betegséged van, vagy vényköteles gyógyszereket használsz. Azonnal hagyd abba az étrend-kiegészítő fogyasztását, amennyiben nem kívánt tünetet tapasztalsz! Gyermekek elől elzárva tartandó. 12 év alatt nem használható. Terhesek és szoptató anyák nem használhatják! Allergén információ: termékünk halat, szóját, rákféléket, mogyorót és dióféléket feldolgozó üzemben készül!