Ha most leadod rendelésed, akár már holnap megkaphatod a termékeket!
Kérdése van? +36702000852
A fekete fokhagymát a friss fokhagymából fermentálják. Az eljárás során megváltozik a fokhagyma jellegzetes fehéres színe, barnás-fekete színre, csípős íze édeskés-sós ízvilágba fordul át, míg a szúrós szagért felelős összetevők eltűnnek és egy szagtalan kivonat keletkezik. De a legfontosabb változás a hatóanyag tartalom! – a nyers fokhagyma fekete fokhagymává történő előállításának következtében jelentős mértékben megnő az antioxidáns tartalom (allicin tartalma a folyamat során átalakul antioxidáns vegyületekké, amilyen a bioaktív alkaloidok és flavonoidok) és a biológiai aktivitás. A fekete fokhagyma koncentrált S-allil-cisztein tartalma lényegesebben magasabb, a friss fokhagymával összehasonlítva.
2. Jót tesz a szívnek, a vérnyomásnak és érrendszernek, csökkenti a magas koleszterin és triglicerid szintet.
3. Segít csökkenteni a gyulladást, javít a kognitív funkciókon, memórián és küzd a demencia ellen.
4. Szabályozza a vércukorszintet és hozzájárul a cukorbetegség szövődményeinek megelőzéséhez.
5. Hozzájárul a hasi zsír és a hasi körtérfogat csökkentéséhez az elhízás és májpanaszok kiegészítő kezeléséhez.
HASZNÁLAT (1 adag = 1 kapszula)
Napi 1-2 kapszula, lehetőleg étkezés közben, bő vízzel lenyelve.Adagolási időtartam: Minimum 60 nap, maximum 120 nap.
TÁROLÁS
Száraz, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva tartandó!
FIGYELMEZTETÉS
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépd túl! Hatóanyagokkal szembeni túlérzékenység esetén szedése nem ajánlott! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!